חמישה דברים שאנשים שמקרינים אנרגיה רגועה נוטים לעשות בצורה שונה בכל בוקר

Adina Friedmann

גלה חמישה דברים שאנשים עם אנרגיה רגועה עושים בכל בוקר כדי להתחיל את יומם באיזון ורוגע. טיפים פשוטים שיעזרו לך לשפר את היום שלך ולהרגיש טוב יותר.

אנחנו מכירים את זה. מישהו נכנס לחדר והאווירה משתנה – לא בקור, אלא בתחושת שלווה ורוגע שמשרה את הביטחון שהכל יהיה בסדר. הם לא לחוצים, לא ממהרים, לא בודקים את הטלפון כל חמש שניות. הם פשוט נמצאים כאן ועכשיו, וזה נשקף באווירה השקטה שהם מביאים איתם. זה לא קסם, זה לא אישיות מיוחדת – זה רוב הזמן הרגלים. ובדרך כלל, ההרגלים הללו מתחילים בבוקר.

אם גם אתם כמוני, ופקדתם על לא מעט מ mornings כאוטיים, הרשימה הזו עשויה להיות תזכורת מעוררת השראה להתחיל את היום בצורה שונה. בואו נצלול לתוך זה.

התעוררות לפני שצריך

הבנה הזו הגיעה אליי קצת מאוחר. בשנות העשרים שלי הייתי מהאנשים שלוחצים על כפתור השנítőז עד לרגע האחרון. קם מהמיטה עייף, מתקלח מהר, שותה קפה בחיפזון ומגיע לעבודה או למחשב בקושי בזמן. התחלתי להבין מדוע אני מרגישה מתח כבר לפני השעה 8 בבוקר.

אחרי שהתחלתי להתעורר 30-60 דקות מוקדם יותר, לא היה לי שום רעיון איך לנצל את הזמן הזה. פשוט לקחתי לי זמן לנשום ולהתנהג בקצב אנושי. השינוי הקטן הזה שינה את הכל. כשאתם נותנים לעצמכם מקום בבוקר, אתם אומרים לגוף שלכם: "אנחנו בטוחים. יש לנו זמן." והגוף מגיב.

לא מאמינים? מחקרים מצביעים על כך שאנשים ששינו את שעות השינה שלהם מוקדם יותר, דיווחו על רמות נמוכות יותר של דיכאון ולחץ בהשוואה לאלה שלא עשו זאת. איך ומתי מתחילים את היום שלנו זה חשוב יותר ממה שחשבנו.

בוודאות לא ממהרים לבדוק את הטלפון

בואו נודה באמת – לבדוק את הטלפון הראשון בוקר זה כמו להכנס לזירה שמלאה באגרופים. מיילים, הודעות ישירות, התראות חדשות – לפני שמתחילים את היום בכלל. מחקר מ-IDC גיללש כי כ-80% משימושי הסמארטפון בודקים את מכשירם בתוך 15 דקות מהקימה, וזה פשוט לא טוב לנו.

לפי הפסיכולוג אנטוניו קלנטיזיס, "הדרישה למידע יכולה להביא לעייפות נפשית לפני שהצליחתם להתרומם מהמיטה, להרגיש את המחשבות המעט חכמות פחות במהלך היום."

מדובר בדיסציפלינה דיגיטלית שהיא סוג של כבוד עצמי. כאשר אתם נוגסים על משהו אחר בבוקר, אתם מוסרים את האנרגיה הנפשית שלכם לדרישות של אחרים. כשאתם לא משלמים עדפה לדברים האלה, אתם שומרים את הכוח שלכם לעצמכם.

הקפיצים והכלים כדי להרגיש נטועים

גלה את חמישה הדברים המיוחדים שאנשים המקרינים אנרגיה רגועה עושים בכל בוקר. למד כיצד הם מתארגנים, מה הם מפיקים מהשגרה שלהם ואילו הרגלים עוזרים להם להתחיל את היום באנרגיה חיובית ושקטה.

לכמה אנשים זה יוגה, לאחרים זו מתיחות, הליכה או סתם לעמוד בחוץ יחפים עם כוס קפה ביד. זה לא מדובר בכמות הקלוריות שנשרפות או "לקרוע את שגרת הבוקר". מדובר בנחיתה.

ישנו רעיון מעולה בפסיכולוגיה המזרחית על זה לנגן את הגוף ואת המחשבה מתוך נוכחות גופנית. אתם לא רק "מעמיקים את הגוף"; אתם מתאמים אותו עם המצב הנפשי שלכם כדי לשאת את המודעות השקטה עימכם לכל אורך היום.

אני אישית אוהבת לצאת לריצה קצרה, אבל לפעמים, זה פשוט מתיחות קלות ולעמוד על המרפסת שלי לדקות שקטות. מה שיביא אותי לתחושה של חיבור לגוף.

להקדיש זמן למיינדפולנס

שאלו את עצמכם את זה: מתי הייתה הפעם האחרונה שבה ישבתם בשקט מבלי לנסות להסיח את דעתכם? ללא מוזיקה, ללא גלילה, בלי פודקאסטים. רק אתם ומחשבותיכם. אנשים שמקרינים שלווה נוטים להיות סובלניים יותר לשקט. הם לא זקוקים למלא כל רגע.

בין אם זה כתיבה, מדיטציה, או פשוט לשתות תה תוך כדי הסתכלות על העולם מחוץ לחלון, הם מפנים זמן להיות עם עצמם. יש לכך סיבה טובה: מחקר מהאגודה הפסיכולוגית האמריקאית מצביע על כך שתרגולים כמו מדיטציה ומודעות לנשימה מקטינים לחץ, משפרים ויסות רגשי ואפילו תורמים למערכות יחסים שלנו.

בעיקרון, ככל שאתם יותר בנוח עם המחשבות שלכם, פחות סביר שתהיה לכם עניין בדברים מסביב. זה נושא שאני עומקת בתוכו בספרי, סודות נסתרים של בודהיזם. תרגולים בודהיסטיים כמו מיינדפולנס והבנת מחשבותיכם ללא שיפוט יכול לעזור לכם להתקדם מהסבל הלא הכרחי ולחוות יותר שקט אפילו בימים הכי מבולגנים.

סימנים לכך שגדלתם אצל אנשים שלא היו מוכנים רEmotionally להיות הורים, אומרת פסיכולוגיה

קביעת כוונות ולא רשימת מטלות

פה המידע הפתיע אותי כאשר גיליתי אותו. רובנו קמים ומתחילים באופן מיידי לארגן בראש את היום שלנו: מה צריך להיעשות, אילו דד-ליינים קרבים, מה אנחנו אמורים לעשות. אבל אנשים שמאריכים איתם שלווה עושים משהו שונה – הם קובעים כוונה.

לא משימות, לא יעד פרודוקטיביות. אלא מצב של ישות. דבר כזה כמו: "היום אני אגיב בסבלנות." "אני אנוע בקצב שירגיש נכון." "אני אשמור על האיזון גם כשדברים השתבשו." כאן ב-Hackspirit, מדברים על לחבר את עצמכם עם הערכים שלכם – וזה אחד מהדרכים הפשוטות להתחיל.

במקום להיכנס לעימות עם מה שהעולם מצפה מכם, אתם מתחילים את היום שלכם על ידי anchoring במה שאתם רוצים להיות. זה עדין, אבל זה משנה הרבה.

שלווה היא לא משהו שיש לכם. זה משהו שאתם מפתחים – עם כל בחירה קטנה. במיוחד האישים שמקרינים אנרגיה שלווה לא הם חייזרים. הם פשוט עשו כמה החלטות מודעות לגבי איך הם מתחילים את היום שלהם. והשפעות של החלטות אלה מתגלגלות לתוך כל מה שהם עושים.

התעוררו קצת מוקדם יותר. עצרו את נגע העובדים למכשיר. זוזו. שבו עם המחשבות שלכם. לכו לקביעת כוונה נטועה. אתם לא צריכים שגרת בוקר של 10 צעדים. פשוט כדאי לבחור נוכחות על פני פאניקה, וכוונה על פני דחף.

Photo of author
אני עדינה, עיתונאית בת 47 עם תשוקה עמוקה לפסיכולוגיה וטיפוח קשרים אנושיים יפים. באמצעות עבודתי, אני חוקר את המורכבויות של התנהגות אנושית ומערכות יחסים, במטרה לעורר השראה וליידע את הקהל שלי. ברוכים הבאים לעולם שלי!

9 מחשבות על “חמישה דברים שאנשים שמקרינים אנרגיה רגועה נוטים לעשות בצורה שונה בכל בוקר”

  1. אני מתלהב מהרעיון של להיות כאן ועכשיו! זה בהחלט משרה תחושת רוגע ונחת, וזה משהו שגם אני מנסה ליישם בחיי היומיום.

  2. אהבתי את הדגש על הימנעות מבדיקת הטלפון כל חמש שניות. זה כל כך חשוב להיות בנוכח ולהרגיש את השקט הפנימי, זה משפר את היום שלנו פלאים!

  3. הגישה של אנשים שמקרינים שלווה ורוגע היא בהחלט השראה לכולנו. תהליך כגון הזה יכול לשפר את איכות החיים שלנו וליצור סביבה חיובית יותר.

  4. אכן, הרעיון של "הנוכחות כאן ועכשיו" הוא קריטי. זה מדהים איך זה יכול להשפיע על האווירה שסביבנו!

  5. אני מסכים שהשקטה שהם מביאים איתם היא מדהימה. מה היית ממליץ לאנשים לעשות כדי לפתח את היכולת הזו בעצמם?

  6. האם אפשר לקבל דוגמאות ספציפיות להתנהגויות שמסייעות ביצירת האווירה הזו? זה יכול להוסיף עוד עומק למאמר ולהועיל לקוראים שרוצים לאמץ את הגישה הזו.

  7. איזה יופי! האווירה השקטה שהאנשים הללו מביאים היא באמת מדהימה, והיא יכולה לשנות את היום של כולם מסביב. הכוח של נוכחות רגועה הוא עצום וצריך להעריך אותו!

  8. היכולת להשרות שלווה כשנכנסים לחדר היא באמת מתנה ייחודית. זה מעורר השראה לחשוב על איך נוכחות שקטה יכולה לשנות את האווירה סביבנו!

  9. איך אפשר לפתח את התחושה הזו של רוגע גם באחרים סביבנו? האם יש טיפים נוספים לשיתוף באווירה הזו במהלך היום?

סגור לתגובות.

בית » חֲדָשׁוֹת » חמישה דברים שאנשים שמקרינים אנרגיה רגועה נוטים לעשות בצורה שונה בכל בוקר